Ons team

Eric Engelbert

Eric Engelbert is de grondlegger van Avitas. Eerder was hij werkzaam als assistent-accountant bij Vonk De Vet en Vijverberg Registeraccountants en Berk Accountants. Die ervaringen nam hij mee naar zijn eigen administratiekantoor. We hebben het dan over 1 januari 1996.

Op 1 januari 2003 zijn Cor en Angelique Vogels als mede-eigenaren toegetreden, waardoor Eric zich voornamelijk bezig kon gaan houden met de financiële en fiscale advisering van de onderneming en de ondernemer. Ook binnen Avitas is dit zijn sterke punt.

Angelique Vogels

Binnen Avitas is Angelique Vogels verantwoordelijk voor alle jaarrekeningen van zowel eenmanszaken, vof’s en bv’s met alle fiscale werkzaamheden die daarbij komen kijken.Na de Heao is zij gaan werken bij BDO Camp obers en de Nivra studie tot Registeraccountant gaan volgen. Wat volgde is een overstap naar de AA-opleiding, die veel beter aansloot bij de werkzaamheden die Angelique leuk vindt. De opleiding werd in 1998 afgerond en in dat jaar richtte zij ook haar eigen accountantskantoor op. Tot 2003, het jaar dat zij en Eric Engelbert de kantoren samenvoegden en verder gingen onder de naam: Avitas Advies & Administratie.

Cor Vogels

Mede-eigenaar Cor Vogels is als Interim Controller een vaste waarde binnen Avitas. Na Havo en Meao gedaan te hebben ging hij werken terwijl hij de avondopleidingen SPD en Hofam volgde. Tot 2003 werkte Cor bij diverse bedrijven, waaronder Ernst & Young Interim Management. Als financieel interim manager wist hij voor hen bij grote en kleine ondernemingen snel richting te geven aan financiële bedrijfsinformatie. Zijn kennis en ervaringen zijn dan ook onmisbaar voor goed bestuur van een onderneming. Zowel bij Avitas op kantoor als bij enkele relaties op locatie verzorgt hij daartoe alle relevante administratieve werkzaamheden.

Karen Engelbert

Karen Engelbert is de duizendpoot binnen Avitas. Nadat zij in 1990 de opleiding HBO Bedrijfskader in Eindhoven heeft afgerond, gaat ze werken op de juridische afdeling van de gemeente Heusden. Acht jaar later is de samenwerking met haar man Eric een feit. Op kantoor verzorgt ze diverse administratieve werkzaamheden voor de relaties van Avitas, ondersteunt ze bij het samenstellen van jaarrekeningen, alsmede de daaraan gekoppelde belastingaangiften.

Anne-Marie van Boekel

Avitas heeft wel iets weg van een familiebedrijf, want ook de zus van Eric is hier actief. Anne-Marie van Boekel verzorgt op kantoor en op locatie bij de relaties van Avitas diverse administratieve werkzaamheden.