Interim Controllers

De Interim Controllers van Avitas… achter deze hippe functiebetiteling zitten gewoon onze kwalitatief geschoolde, financiële mensen die u kunnen ondersteunen bij het optimaliseren van uw bedrijfsvoering. Zo zijn zij actief met:

  • Periodieke rapportages
  • Budgetten
  • Kostprijsbepaling
  • Managementinformatie

Haal het beste uit uw onderneming!

Voor de daadkracht van elke organisatie is de juiste financiële bedrijfsinformatie van onontbeerlijk belang. Echter, niet elke ondernemer heeft de mogelijkheden om hier iemand fulltime voor aan te stellen, of heeft de tijd om hier zelf kostbare uren aan te spenderen. De flexibele oplossing is dan een Interim Controller van Avitas op dagbasis. Die haalt het beste resultaat uit uw onderneming!

Voor elk kostenplaatje

Stel: uw onderneming is gegroeid en waar u voorheen alles zelf kon overzien, begint u nu te twijfelen. Dan zou het toch prettig zijn als er een dag (of twee) iemand langskwam, die alle financiële en fiscale informatie op een rijtje zou zetten? Die adviezen zou geven over de administratie, automatiseringsproducten, jaarafsluitingen, etc? Zodat u weet waar u staat en wat u nog moet doen. Dan is de Interim Controller van Avitas beschikbaar zolang u hem nodig heeft.

Elke onderneming is gebaat bij juiste financiële bedrijfsinformatie. De Interim Controllers van Avitas zoeken dat voor u uit, geven onderbouwd advies, maar laten u de vrijheid om eigen beslissingen te nemen. Wat wij tussentijds voor u kunnen betekenen, daar komen we graag achter in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek.