Header Image
Advies & Administratie

Avitas is de financiële hoeksteen voor het midden- en kleinbedrijf. Wij zijn dan ook altijd bereikbaar als u behoefte heeft aan:

  • startersbegeleiding
  • financiële administratie en advisering
  • fiscale aangiften
  • salarisadministratie

De persoonlijke aanpak

Voor elke ondernemer geldt dat zijn bedrijf uniek is. Niet alleen met uw producten of dienstverlening, maar ook hoe de onderneming de basis vormt voor uw huidige bestaan en een gezonde toekomst. Een standaardpakket zult u dan ook niet vinden bij Avitas. Een freelance architect zonder gezin vraagt om andere begeleiding dan een fulltime autodealer met tien man personeel, een partner en drie studerende kinderen. De persoonlijke aanpak kenmerkt de werkwijze van Avitas!

Geen verplichtingen

Bij ons bent u nooit verplicht om uw volledige administratie te laten verzorgen. U bent even welkom voor een jaarrekening alleen, of aparte aangiften voor inkomstenbelasting, omzetbelasting, loon- en vennootschapsbelasting. Wij kunnen u echter wel adviseren om met andere aspecten rekening te houden. Ook als u hiervoor niet van onze diensten gebruik wilt maken. Dat is de kwaliteit en service van Avitas. Om op die manier niet alleen het optimale te bewerkstelligen voor de onderneming, maar ook door oog en oor te hebben voor de mensen achter de zaak.

Elke onderneming heeft zijn eigen, unieke situatie. Wat voor u de beste invulling is van uw commerciële en persoonlijke administratie kunnen wij u zo niet zeggen. Daar komen we graag achter in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor direct contact opnemen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door te bellen met Avitas.