Header Image
Risicobeheer

Advisering vanuit de Risicoanalyse

Het risicobeheer van Avitas richt zich volledig op de onderneming, de ondernemer en de privéverzekeringen van de ondernemer. Basis voor de advisering daarbij vormt de Risicoanalyse:

  • Wat zijn de risico’s?
  • Welke preventie is de beste?
  • Welke risico’s zijn zelf te dragen?
  • Welke risico’s moeten worden overgedragen?

Verzekeringen, premies en vergelijkingen

Onder het ‘overdragen van risico’s’ moet u met name denken aan het verzekeren van die risico’s. Avitas zoekt voor u net zo lang tot de meest gunstige verzekeringsoplossing gevonden is. Daarbij kijken we naar de premie die betaald zou moeten worden, maar vergelijken we de verzekeringen ook op hun voorwaarden.

Geen provisie maar een abonnement

Om de kosten overzichtelijk te houden werkt Avitas voor de verzekeringsoplossingen niet op basis van provisie, maar met een abonnement. Hierin zijn alle periodieke kosten voor advies, service en eventuele schadebehandeling opgenomen. Jaarlijks zal een evaluatie plaatsvinden, waarbij de bepalingen van het abonnement voor het komende jaar besproken en ingevuld worden. Onderhoudsbezoeken zijn een vast onderdeel van het abonnement. Indien gewenst kunnen deze meerdere keren per jaar plaatsvinden. Hierbij worden de gemaakte afspraken gecontroleerd en een nieuwe Risicoanalyse gemaakt. Zodat het afgesproken risicobeheer altijd actueel is.

Elke onderneming heeft zijn eigen, unieke situatie. Wat voor u de beste oplossing zou zijn om risico’s te beheersen kunnen wij u zo niet zeggen. Daar komen we graag achter in een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor direct contact opnemen met Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of door te bellen met Avitas.

Dienstverleningsdocumenten: